O nás

V tomto prostoru začala gastronomie už dávno. Patrioti z Holešovic ví, že jako první zde byla první Holešovická kavárna. Jejich červené stěny a vůni prokouřené kavárny si nešlo nezapamatovat:) Poté se zde vystřídalo pár hospod, než se prostor dostal do našich rokou. Prostor jsme upravili podle našich představ,  nicméně hlavní prvky zůstaly bezezměn. Po předchozím majiteli jsme se rozhodli trochu pozměníit koncept a malinko se tak přiblížit tomu, co tu bylo před tím. Tradiční, ale vlastně netradiční česká kuchyně. Jenom jsme pozměnili receptury, dali do toho naše srdce, píli a odhodlání. Maso máme převázně z českých chovů a zpracováváme sami. Máme svou vlastní udírnu. Knedlíky si zaděláváme, hýčkáme si kvásek, pečeme žebra, udíme klobásy. Vše jenom trochu jinak. Na čepu máme Plzeňský Prazdroj, který čepujeme nejkratší možnou cestou.

Gastronomy began in this area a long time ago. The Patriots from Holešovice know that the first Holešovice café was the first here. Their red walls and the smell of a smoky cafe could not be remembered:) Then a few pubs settled here before the space reached our year. We adjusted the space according to our ideas, however, the main elements remained unchanged. After the previous owner, we decided to change the concept a bit and get a little closer to what was here before. Traditional, but actually non-traditional Czech cuisine. We just changed the recipes, put our hearts, diligence and determination into it. We have to transfer meat from Czech farms and process it ourselves. We have our own smokehouse. We make dumplings, pamper yeast, bake ribs, smoke sausages. Everything just a little different. We have Plzeňský Prazdroj on tap, which we tap in the shortest possible way.